Loading...

❤ Rádi Vám pomůžeme s objednávkou po telefonu : +420 776634912 - po-pá 9:00-16:00 ❤

×

info@lyke.cz+420 776 634 912po - pá 9:00 - 16:00

0
Loading
Tvůj košík je ještě prázdný!
DO DOPRAVY ZDARMA ZBÝVÁ UŽ JEN  

Kategorie

Kategorie

Relaxace na zahradě a u bazénu

21.06.2023 10:28

Léto je tady a s sebou přináší nejen slunečné počasí, ale také mnoho příležitostí k relaxaci a trávení času venku. Jedním z nejoblíbenějších míst pro zábavu a odpočinek je naše vlastní zahrada s bazénem. V horkých letních dnech není nic lepšího než skočit do bazénu a osvěžit se. Mít bazén přímo ve vlastní zahradě je neskutečná výhoda, kterou můžete plně využít. Plavání je skvělým cvičením pro celé tělo, které posiluje svaly, zlepšuje kardiovaskulární kondici a zároveň nám umožňuje relaxovat. Dokážeme zapomenout na veškerý stres a naplno si užívat klidný pohyb ve vodě. Do bazénu doporučujeme si pořídit velké lehátko do vody. Dětem se zase bude líbit nafukovací lehátko surf. Chcete mít přehled jakou teplotu má váš bazén? Tak byste měli mít ve vodě Bestway plovoucí bazénový teploměr.

Naše zahrada je prostor, kde můžete uniknout hektickému každodennímu životu a spojit se s přírodou. Vytvoření příjemného prostředí s květinami, stromy a zelení nám umožňuje relaxovat, meditovat a načerpat energii. Můžete si vybudovat koutek s pohodlným posezením, kde se budete cítit jako v oáze klidu. I když třeba nemáte bazén, lze se skvěle zvlažit vodou pomocí zahradního postřikovače nebo 360º vodním rozprašovačem na zahradu Klerdden InnovaGoods. Pro menší děti raději doporučujeme vodní stříkací podložku.


Léto je čas, kdy můžete na zahradě vykouzlit kouzelné okamžiky plné kreativity a zábavy. Například si můžete zorganizovat piknik nebo grilování se svou rodinou a přáteli. Připravte si lahodné pokrmy, které si budete moci vychutnat pod širým nebem. Pro děti můžete postavit pískoviště, houpačky nebo skluzavky. Zahradní oslavy jsou také skvělé, protože na zahradě vydržíte do pozdního večera a někdy i do rána. Na letní oslavu můžete pořídit solární dekorační řetěz či bublinkovou pistoli. Pro dodržování pitného režimu využijte silikonovou formu na led XXL.